BMW R nineT racer

BMW R nineT racer

BMW R nineT racer

Kesä, 1963, Pyynikki. Ratamoottoripyöräilyn Suomen MM-osakilpailu.
Seison lähtöviivalla BMW:ni vieressä pitäen kiinni sen kahvoista, hermostuneena odottaen koska lähtölippu heilahtaa. Sekunnit tuntuvat ikuisuudelta. Vieressä oikealla puolella on Mike ”the Bike” Hailwood MV Agustallaan, kun taas vasemmalla John Hartle Gilerallaan. Kaikkien katse on keskittynyt, hampaat painavat toisiaan vasten.


Veren rautainen maku tulee suuhun. Yleisön huudot ovat vain huminaa korvissani, kun koetan pitää ajatukset keskittyneenä lähtöön. Tästä on päästävä hyvin liikkeelle, tai muut takana tulevat menevät ohi. Elleivät vedä sitten päin. Hiki valuu ohimolla, kypärän nahkaremmi kiristää. Lähtölippu on noussut jo ylös. Pian juostaan pyörä käyntiin ja sitten edessä on 28 kierrosta radalla, jonka pituus on joka ikisellä kierroksella vaikeat 3609 metriä. Korkeuseroa tulee kierrokselle 58 metriä. Lippu lähtee suuntaamaan alaspäin, yleisön ääni häviää korvistani. Jalkojeni lihakset saavat käskyn lähteä juoksemaan niin lujaa kuin vain pystyvät saadakseni pyörän käyntiin. Kaikki tapahtuu kuin hidastettuna. Hyppään pyörän päälle. Kytkin kiinnittyy, moottori käy…

2020, Ylöjärvi.

Äkkiä herään aamuyöstä. Perhana, se oli vain unta. Kovin todelta se tuntui. Nyt en saa enää unen päästä kiinni koska ajatukset pyörivät etupihalla olevassa BMW:ssä. Pakkaan termarin laukkuun ja suuntaamaan kohti Pyynikkiä. Ajaessani lähes tyhjällä Pispalan valtatiellä tuntuu hyvältä viedä pyörä sellaiseen paikkaan, jossa sen tyyli ja luonne pääsevät oikeuksiinsa. Näsijärvi näyttää kauniilta. Saavuttuani paikalle palaan ajatuksissani ajassa taaksepäin.

Testimainos
BMW R nineT racer


On kesä, lämmintä, Pyynikin rinne kuhisee ihmisiä, jotka olivat kiinnostuneita näkemään sen ajan gladiaattoreita. Kuolemaa tai vakavaa loukkaantumista pelkäämättömiä miehiä, jotka vetivät naruja aina hieman kireämmälle kuin kanssakilpailija. Varalan mutkaan ylös mäkeä tultaessa eroteltiin miehet reppanoista.Kuka uskaltaa jarruttaa viimeisenä päätymättä armoa antamattomaan kiviseinään.

BMW R nineT racer

Kello on nyt noin 5:30 aamulla. Kesäkuun aamuaurinko kirkkaalta taivaalta ja pikakahvi termarista teroittavat ajatuksiani BMW R nineT Racer-moottoripyörästä. Se vaati, että se otetaan vakavasti. Se on pyörä, jonka ajaminen on samaan aikaan nautinnollista, kuitenkin myös vaativaa. Se ei ole aloittelijan moottoripyörä.


Ajatukseni harhailevat Pyynikin näkötornilta lähdettäessä mäkeä alas menevälle osuudelle. On aikoinaan vaatinut järkyttävän määrän keskittymistä vetää niin lujaa kuin pyörä kulkee mäkeä alaspäin samalla tietäen, että lopussa on tiukka, yli 90-asteen, ahdas käännös oikealle. Pyörien siellä lähes pysähdyttyä, on sen jälkeen kaasarit vedetty niin pitkälle auki kuin mahdollista ja aloitettu pitkähkö osuus kohti Varalan mutkaa. Tie ei ole kovinkaan mutkainen, tai oikeastaan. Se on todella mutkainen siinä vaiheessa, kun vauhtia on ollut likemmäs kaksi sataa.

BMW R nineT racer

Kaadan toisen kupillisen kahvia. Vaikka Pyynikin näkötornin ympäristö on täysin hiljainen, eikä ketään näy missään, kuulen mielessäni kuinka BMW kutsuu minua ajamaan rataa ympäri. Hemmetti. Sitä vartenhan täällä ollaan. Kaadan kahvin kurkusta alas ja pakkaan kamat BMW:n omaan laukkuun. Hieman harmittaa peittää 9T-kilpanumero sen päälle menevällä laukulla. Otin tälle koeajolle avokypärän vain siitä syystä, että halusin tuntea kaiken. Äänet, viiman, kaikki. Pyörä herää helposti napista henkiin. Boxerin ja Akrapovič-vaimentimen tuottamat äänet alkavat kutsua minua radalle.

BMW R nineT racer:n 1200cc boxer moottori antaa voimaa aina matalilta kierroksilta vaihteen vaihtamisen saakka. Seuraavalla vaihteella sama uudelleen. Vauhti nousee todella nopeasti, pyörän kaksi retro tyylistä mittaria antaa lisää nostalgisia vaikutelmia siitä mitä joskus on ollut. Vaikkakin niiden digitaalisesta sisuksesta saa tietoa moottorin lämpötilasta, polttoaineen keskikulutukseen, on siinä jotain taikaa seurata vanhan ajan tyylille uskollisia neulamittareiden tanssia kierrosluvun ja nopeuden muodossa.

BMW R nineT racer

Tämä BMW:stä huokuu mennyttä aika, kun kilpailijat olivat viimeisenpäälle herrasmiehiä ilman multikansallisia sponsoreita vaatimassa, että kuljettaja esiintyy kokkareissa useammin kuin pistää kypärän päähän ja olla omiensa parissa tekemässä sitä mitä rakastaa. Mahdolliset kisavoittojen rahat poltettiin sitten siihen, että päästiin seuraavaan kilpailuun mukaan. Ymmärrän nyt Kimi Räikköstä huomattavasti paremmin.

Huomaan vanhaa rataa ajaessani hakeutuvani pyörän päällä sellaiseen asentoon, että voisin laittaa polven maahan ja nostaa keskinopeutta viime kierrokselta. Rauhassa nyt Teemu. Vaikka koeajossa olevaa BMW:tä on muokattu www.biketeam.fi ammattilaisten puolesta, ja sen yleinen ilme ja luonne lähes vaatii hakemaan osaamiseni rajoja, on hyvä kuitenkin muistaa, että Pyynikillä ei ole ajettu kilpaa sitten vuoden 1971. En ollut edes syntynyt vielä silloin. Asfaltin kutsu on kuitenkin voimakas. Onneksi BMW R nineT Racer-antaa minulle armoa kokea tiukan kisaamisen tuntemuksia myös pienemmillä nopeuksilla. Pieni vääntö kahvasta ja olen tuolla Cafe Racer:n aikakaudella, jolloin tämän tyyppiset pyörät olivat normaaleja näkyjä. Pakoääni resonoi mahtavia fiiliksiä.

Nahkatakit, hiusrasvat, avokypärät ja rock n’ roll. Tämä BMW on aikamatka tuonne menneeseen. Samalla kuitenkaan ei tarvitse pelätä, että jousitus tai jarrut pettäisivät kuljettajan luottamuksen maanteillä kurvaillessa. Siitä pitää huolen nykyaikaiset Brembon jarrut ja Öhlins:n jousitus/iskunvaimennus. Bike Team on tehnyt hienoa jälkeä koeajopyörän kanssa. Pyörässä on tyylikkäät pinnavanteet ja taakse on laitettu korkeamman profiilin rengas kuin normaalisti. Penkki ei ole vakio ja etupään vilkut ja peilit on viety stongan päihin. Takavilkut ja ajo/jarruvalo löytyy ”piilosta” jolloin pyörään on saatu erittäin virtaviivainen ja näyttävä profiili. Homman kruunaa takana oleva kilpanumerokilpi, jota en vain voi olla ihailematta. Kirsikka kakun päällä. Täydellisyyteen pyrkivä ihminen voisi tietenkin olla sitä mieltä, että LED-tekniikalla toimivat vilkut, ajo/jarruvalo ja etuvalo olisi loukkaus aikakautta ja tyyliä kohtaan. Uskallan olla erimieltä. Mielestäni nämä elementit sopivat pyörään täydellisesti. Niiden mukana oleminen kertoo, että tekniikan edistymisestä ja muutoksesta voi nauttia ilman, että se jotenkin pilaisi kokonaisuutta. Yksinkertaisesti sanottuna, perhanan tyylikästä.

BMW R nineT racer

Vaikka tämä pyörä vaatii ajaltaan hieman enemmän jo vahvasti eteenpäin nojaavan ajotyylin takia, pääsee pyörä täysin oikeuksiinsa siinä vaiheessa, kun vauhti nousee reiluun 100 km/h:n. Henkilökohtaisesti en ole eteenpäin nojaavan ajoasennon suurin ystävä. Syytetään siitä nyt porukalla keski-iän tuomaa jäykkyyttä niihin vartalon osiin, jotka eivät pitäisi olla jäykkiä vaan joustavia ja notkeita.

Ajaessa BMW:tä Pyynikillä ohi kiitävät puut veivät minut jälleen takaisin ajassa noihin hetkiin, kun mm. Giacomo Agostini kiisi täällä sen mitä pyörästä ja miehestä irtosi. Tunsin menneisyyden ajavan rinnallani. Olimme hetken samaa aikaa. Nykyaika ja menneisyys – amatööri ja ammattilainen, vierekkäin sulassa harmoniassa.

BMW R nineT racer

Nousen Pyynikin harjulle ja pysähdyn katselemaan Näsijärveä. Tampere on heräämässä uuteen päivään ja uusiin mahdollisuuksiin. Tämä BMW sopii ihmiselle, joka osaa arvostaa menneitten aikojen mestareita. Oli sitten kyse kilpa- ajajista, tai moottoripyörien rakentajista, jotka saivat kovan teräksen taipumaan sellaisiin muotoihin onnettomilla työkaluilla, että nykypäivänä noita työnäytteitä voi hyvällä omalla tunnolla sanoa taiteeksi.

Mukana tässä pyörässä on kuitenkin nippu modernia tekniikka mikä ei niinkään näy, mutta sen tuntee. Sen tuntee moottorin 110 hevosvoiman ja 116 Newton metrin väännössä. Nykyaikainen iskunvaimennus ja jousitus pitää verrattain kapean pyörän hyvin kuljettajan hallussa. Jarrut ja renkaat antavat luottamuksen siihen, että kun käsky käy pysähtyä, tottelee BMW nöyrästi ja päämäärätietoisesti.

Oletko tyylillesi uskollinen? Riippuen tyylistäsi, tämä pyörä joko sopii sinulle kuin nenä päähän tai sitten ei.
Jos tyylisi on kruisailla kesällä pyörällä, jossa on ylisuuri tuulilasi, joka estää, että ötökät eivät osu huomiovärein korostettuun kypärääsi, tämä pyörä ei ole sinulle. Rehellisesti, se vain ei ole. Nauti ajamisesta toisella tapaa.

Jos tyylisi kuitenkin sisältää vahvan annoksen rock n’ roll:ia, kenties nahkarotsin ja halun nauttia vanhan ajan hengestä modernilla tekniikalla, osuu tämä pyörä vahvasti kenttääsi.
Mikäpä sen hienompaa olisi, kun käydä esimerkiksi Kakskerran mutkaisella Vapparintiellä ja sen jälkeen pysäköidä Aurajoen rantaan nauttimaan valitsemaasi virvokejuomaa. Ongelma illan jatkosuunnitelmille kuitenkin saattaa olla siinä, että BMW vie sinusta kaiken huomion. Ansaitusti.

Koeajopyörä: www.biketeam.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *