Triumph Rocket 3

Triumph Rocket 3

Uudistunut Triumph Rocket 3 on ison profiilin ja Magnum-koon päällikköpyörä.

Testimainos

Maailman suurin moottoripyörä

Tälläisen lauseen olen jostain lukenut missä pyörää esitellään konseptina. Ja koneen tilavuudelta näin taitaa ollakin. Boss Hoss kun ei ole siinä mielessä moottoripyörä.

Triumph Rocket 3 esiteltiin ensimmäisen kerran 2004 jolloin siitä tuli ykkösversio. Tämä oli 2300 kuutioinen ja koneesta irtosi kampuratehoa 140 heppaa ja 200 Nm vääntöä. Vääntö oli aikanaan varsin kunnioitettava ja on toki edelleen. Toki painoakin oli 362kg joten tehoakin tarvitaan. Joka tapauksessa kyseessä oli iso pyörä joka myös liikkui hyvin.

nyt 2020 esitelty uutuun on täysin uudistunut. Ulkomuoto tuplavaloineen kunnioittaa vanhaa versiota mutta ollen kaikin puolin onnistunut. Uutuuksien päivitys ei aina toimi. Suzukin Katana projektin myynti ei varmasti ole sitä mitä Japanissa suunniteltiin.

Mutta Rocket 3 toimii!

Triumph Rocket 3
Triumph Rocket 3 GT

Moottori on uudististunu täysin ja tilavuutta löytyy 2458 kuutiota. Tehoa löytyy 167 heppaa ja vääntöä 221Nm.

Koeajopeli oli Triumph Rocket 3 GT jossa on myös laukut pieni selkänoja matkustajalle. Kun pyörän päälle istuu tuntuu ja näkyy iso koko mutta kun sen nostaa ylös ei paino tunnu. Painopiste on todella matalalla ja pyörää on todella kevyt käsitellä. Leveä stonga lisää koon tunnetta ja ainakin 183 senttinen saa heti hyvän asennon.

Avaimettoman käynnistyksen helppoutta

Avaimeton käynnistys on tullut jo kauan sitten moottoripyöriinkin ja tästä se löytyy myös. Avain taskussa pyörä tulille ja iso rivikolmonen herää henkiin. Mittari on ajan henkeen digitaalinen ja se tervehtii kuljettajaa: Hello Test Driver!

Triumph Rocket 3

Tapit ovat omaan makuun melko edessä mutta sieltä ne löytyvät. Pyörä tulille ja liikenteeseen.

Äänimaailma on hillitty mutta koneesta kuuluu iso koko. Fiilis on vähän kuorma-automainen ja ajaessa paino tuntuu. Toki niin tuntuukin eikä se ole tässä yhteydessä negatiivinen juttu.

Triumph Rocket 3

Pyörä on tehty matkustamiseen joten varusteista löytyy niin kahvanlämppäriä kuin vakionopeussäädintä.

Entäpä tien päällä

Parhaimmillaan pyörä on tien päällä, pieni pleksi nostaa ilman ihmeen hyvin pois ja kypärää ei pyörittele yhtään motarinopeuksissa. Ohittaminen on helppoa eikä ole hirveästi väliä mikä vaihde on sisällä, vääntö tekee tehtävänsä ja kulkua löytyy. Moottoritiellä satulassa viihtyisi todella pitkään enkä usko että matkustajaa edes huomaisi kyydissä.

Vääntö tekee tehtävänsä

Kulkupuoli on kunnossa mutta hullun ripeä pyörä ei ole, massa vaatii oman voimansa kiihtymiseen, lähdöt ovat teräviä mutta tupen uskaltaa avata helposti auki ilman että pyörä tekee arvaamattomia liikkeitä. Käytös on johdonmukaista, ei tylsällä tavalla mutta siten että sen tekemisiin on helppo luottaa.

Ennen koeajoa tutustuin kulkupuoleen Youtuben avulla ja löysin videon missä lähdöksi luvataan 0-60 mailia 2,73 sekuntia. Se on nopea lähtö mutta pyörämaailmassa tavallista, positiiviseksi Triumphin osalta tekee sen että painon takia lähdöt ovat helppoja, ei keulimista tai kevyen sporttipyörän vikurointia. Se on sitten makuasia tykkääkö siitä. Itse pidän siitä että pyörää pitää osata ajaa.

Mutta tässä mielessä Triumph Rocket 3 on todella hyvä ja helppo ajaa”

Triumph Rocket 3

Moottori on iso elementti pyörää eikä sitä ole peitelty muoveilla.

Kenelle Triump Rocket 3 on tarkoitettu

Rocket 3 sopii näyttävistä pyöristä innostuvalle motoristille joka haluaa ajaa myös pitkää matkaa. Pyörä on melko valmiin näköinen sellaisenaan eikä pakollista uusittavaa tule heti mieleen. Jopa putkisto on vakiona hyvä näköinen ja äänimaailma sopivan kova.

Triumph Rocket 3

Hintalappu GT mallille on hiukan reilu 30ke joka ei ole paha hinta matalaviritteiselle matkapyörälle. Tällä tarkoitan sitä että iso moottori ei ota nokkiinsa isoakaan määrää kilometrejä ja näin ollen sen ostoksen hinnan voi laskea pitkän ajan sijoitukseksi.

Ja harrasteet ja hauskanpito maksavat aina.

Koeajopyörä: www.biketeam.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *