Koeajossa Kawasaki Z 900 RS

Koeajossa Kawasaki Z 900 RS

Kawasaki Z 900 RS 

Kawasakin ulkoasu miellyttää itseäni. Olen aina pitänyt -70 luvun muotoilusta moottoripyörissä; tuplamittarit ja pyöreä ajovalo. Omat varhaisimmat mielikuvat moottoripyöristä ovat juuri tämän kaltaisia ja sytyn ulkonäöstä edelleen.

Testimainos
Kawasaki Z 900 R

Kawasaki Z900 RS moottori

Moottori on tuttu Z900-mallista, tosin tehoa on jalostettu tähän teemaan paremmin sopivaksi. Tyyppimerkinnästään huolimatta kone on 948-kuutioinen ja kehittää 111 hevosvoimaa 8500 kierroksella. Moottori ei tarjoa apinan raivoa, mutta se ei olisi edes teeman mukaista. Sen sijaan liikkuminen on vaivatonta ja kone käyttäytyy todella sivistyneesti.

Voisi sanoa, että Kawasaki Z900 RS on kahvilaraaseri, jolla taittuu kätevästi työmatkat ja pikku mutkapätkät.

Konttori on selkeä

Ohjaamo on selkeä ja old-school-analogisista mittareista isot tyylipisteet. Pyörä henkii muutenkin -70 luvun esikuviaan ja mittarit ovat juurikin sitä. Se tuo mieleen niin tuutti-Hondan kuin vanhan 750 H2 Kawan, joka on btw ensimmäisiä isoja pyöriä jolla olen itse ajanut 80-luvulla.

Pyörän yleisilme on muutenkin onnistunut. Kaukaa katsoessa voisi sekoittaa pyörän vanhaan esikuvaansa. Osa onnistunutta kokonaisuutta on todella kevyen näköinen peräosa, jota ei ole pilattu valtavan kokoisella kilpitelineellä.

Ainostaan USD-keula paljastaa ensimmäisenä pyörän olevan teknisesti ajan hermolla.

Pyörän kanssa saa 183-senttinen todella hyvän ajoasennon. Tilaa on hyvin ja se tuo ajamiseen rennon fiiliksen.

Kawasaki Z 900 R

Japanissa on tehty todella hyvää työtä myöskin ääniosastolla. Pyörä kuulostaa hyvältä eikä äänenvaimennin ole likimainkaan sivulaukun kokoinen. Tämä on omiaan nostamaan pyörän ilmettä! Harva pyörä on tehtaan paketista niin valmiin oloinen kuin Kawasaki Z900 RS on.

Lisättäköön vielä slipari-virittäjille tiedoksi, että katti on omana osanaan, joten pelkän vaimentimen vaihto onnistuu näppärästi.

Kawasaki Z900 RS

Alusta ja jarrut tekevät ajettavuuden

Tehon lisäksi tärkeä osa jokaista pyörää ovat niin alusta kuin jarrut. Liian usein törmää uusiin pyöriin, joissa on jostain ihmeen syystä jarrut täysin alimitoitettu.

Kawasakin omat radiaalijarrut pysäyttävät hyvin 215-kiloisen pyörän. Ja taas vauhdikkaammassa ajossa luistokytkin pitää huolen, että mutkiin mentäessä ei perä lähde alta. Eli varsin kivasti nykyaikaista tekniikkaa pitää retronaku sisällään.

Alustassa on hyvin säätöjä. Edessä voidaan säätää sekä esijännitystä että puristus- ja paluuvaimennusta. Takana esijännitys ja paluuvaimennus ovat säädettävissä.

Nämä ovat tärkeitä juttuja kuljettajalle, joka aidosti haluaa ja osaa säätää pyörän mieleisekseen.

Kenelle Kawasaki Z900 RS on tarkoitettu

Kuten monessa esittelyssä olemme todenneet, pyörän käyttöaste osin määrittelee miten järkevä ostos se on.

Kawasaki on todella hyvä yleispyörä, jonka voisi kuvitella olevan loistava niin kaupungissa ajeluun, mutkapätkillä fiilistelyyn kuin reppu selässä reissaamiseenkin. Perushelppo käsiteltävyys yhdistettynä toimivaan konseptiin voisi ajatella olevan keski-ikäistyvän motoristin valinnaksi varsin oiva peli.

Kawasaki menee varsin nätisti myös moottoritienopeuksissa eikä katteen puuttumista tarvitse pelätä. Ehkä se jopa pilaisi muuten todella onnistuneen kokonaisuuden.

Ja näihin ominaisuuksiin nähden 16900,- hinta on varsin maltillinen.

Kawasaki Z900 RS speksit

  • Moottori 948-kuutioinen rivinelonen
  • Teho 82 kW {111 hv} / 8.500 min
  • 98,5 N•m {10 kgf•m} / 6.500 min
  • 6-vaihteinen
  • Polttoainesäiliö 17 litraa
  • Istuinkorkeus 835 mm
  • Omamassa 215kg
  • Hinta 16900,-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *