KTM 1290 Super Duke R 2020

KTM 1290 Super Duke R 2020

KTM 1290 Super Duke R

Kotarin Super Duke uudistui isommin vuodelle 2020. Vuodesta 2014 myynnissä ollut iso 1301-kuutioinen Super Duke on ollut menestysresepti monessakin mielessä, ja uudistuminen oli varmasti tarpeen, mutta sisälsi varmasti riskejä koska hyvän parantaminen on usein riski.

Testimainos
KTM 1290 Super Duke R

Mutta uudistunut Super Duke tarjoaa sopivasti uutta, vanhaa silti kunnioittaen.

Koneen tehoon on kajottu maltillisesti

Koneen tehoon on kajottu maltillisesti, maksimiteho on kasvanut 180 hevosvoimaan vakiorännin ollessa paikalla. Huomioitavaa on, että pyörä on Euro5, joten pakopuolella on vastusta olemassa. Putkiston vaihtaminen esimerkiksi Arkapovicin kokoputkeen muuttaa sekä luonnetta, ulkonäköä ja myös painoa radikaalisti.

Ensituntuma

Pyörän päälle istuttaessa sen tuntee tutuksi Super Dukeksi, mutta uusi näyttö on selkeä parannus; fontti on isoa ja selkeää ja näytön kontrasti on todella onnistunut. Ajoimme pyörän kirkkaalla auringonpaisteella eikä heijastukset saa näyttöä täysin katoamaan. 2017-2019-mallissa näyttö on huomattavasti herkempi auringolle. 2014-2016-mallit on taas varustettu vielä analogisella kierroslukumittarilla, joka on omaan makuun ehkä selkein, mutta kyllä digi on tätä päivää.

KTM 1290 Super Duke R

Koeajopyörässä on Akran slipari, mutta muutoin vakio äänimaailma, joka juurikin euro-luokituksesta johtuen ei tarjoa hirvittävää mekkalaa mutta kuulostaa silti omalta itseltään. Super Duken moottori on yksi parhaista isoista twineistä. Tehoa riittää koko kierrosalueella ja ajaminen on helppoa aina siihen tilanteeseen, miten pyörää haluaa viedä.

KTM 1290 Super Duke R
Nappuloita on paljon, mutta tuntuma on silti hyvä myös hanskat kädessä

Mainittavaa on myös takaiskarin esijännityksen säätö, jonka päällikkötason vetomies voi tehdä kahvasta ajon aikana.

Paljon säädettävää ja lisävarusteita

Vakiona esimerkiksi ajomodeja on sport, street ja rain. Lisävarusteena saatavassa track-tilassa saa vielä astetta herkemmän kaasuvasteen ja 9 portaisen luistoneston säädön. Vahva suositus tälle, jos pyörää on aikomus käyttää radalla, ja on muutoinkin sporttiseen ajoon kiva lisä.

Isolle ja selkeälle näytölle saa myös liitettyä puhelimen, ja sen kautta on mahdollista käyttää myös My KTM-sovelluksen kautta navia. Tosin ison twinin äänimaailmaa kuuntelee mieluummin kuin yhtäkään puhelua, ehkä musiikki voisi pitkällä siirtymällä mennä.

Mitä muuta on muuttunut

Muutoksia on silti tuttuun ulkonäköön nähden paljon. Kokonaan uusi runko, joka itseasiassa muistuttaa paljon RC8 runkoa. Takaswingi on uusi, ja takarunko. Takarunko on alumiinin ja komposiitin yhdistelmää. Myöskin vanteet ovat uudet, 5-puolaiset ja takana varsinkin uusi vanne näyttää paljon sirommalta.

Runko muistuttaa huomattavasti RC8:n runkoa

Näillä kaikilla muutoksilla pyörästä on nipistetty yhteensä 6 kiloa pois. Kokonaisuutena paljon, ja jos tätä vielä täydentää vaikkapa titaanisella kokoputkella, alkaa olla kokonaispaino lisääntyneeseen tehoon varsin kohdallaan.

Miltä se tuntuu radalla

Pääsimme koeajamaan pyörää myös Alastaron moottoriradalla, jossa ei tarvinnut miettiä karkaako vauhti liikaa kulloinkin voimassa olevaan nopeusrajoitukseen nähden. Alastaro on muutenkin allekirjoittaneelle tuttu rata, joten oli helppo verrata pyörää esim 2019-malliin, jolla ajoin myös kierroksia radalla.

KTM 1290 Super Duke R

Pyörä tuntuu toki tutun samalta, mutta ensimmäinen huomio myös ajaessa kiinnittyy selvästi parempaan näyttöön.

Shifteri tekee rata-ajamiseen todella ison lisän. Vaikka oma vauhti ei olisi nopean ryhmän tasoa, jättää sen käyttö aikaa keskittyä enemmän linjoihin. Varsinkin mutkista lähtiessä lisävarusteen merkitys kasvaa.

Track-tilassa voi kätevästi vasemmalla peukalolla säätää luistoneston tasoja sen mukaan, millaiseksi vetomieheksi itsensä kokee. Selvää on, että voimaa on enemmän kuin valtaosa kuskeista koskaan tarvitsee. Mutta sanotaan, että paljon kanssa pärjää.

Paljon kanssa pärjää, sanotaan

Peruskonsepti on toisin sanoen pysynyt ennallaan, röyhkeän tehokas nakupyörä, joka käy monenlaiseen käyttöön.

Moottoripyörässä käyttöaste ratkaisee oston järkevyyden

Se miten paljon moottoripyörää käyttää ratkaisee osin sen oston järkevyyden. On olemassa todella paljon hienoja moottoripyöriä mutta käyttöaste voi olla muutamia kertoja kesässä, takuuvarmasti hauskaa mutta kilometrille tulee kova kappalehinta.

Olen tässä kohtaa itse hiukan puolueellinen mutta tykkään että KTM 1290 Super Duke R sopii aika monenlaiseen käyttöön. En itse omista lainkaan autoa vaan pelkään Super Duken ja toinen tallissa oleva laite on Honda Monkey 125, jolla ajetaan ihan nurkka-ajot ja työmatkat.

Ja käyttöasteen saa korkeammalle jos vähän hyväksyy kompromisseja, Duken kanssa tehtiin kesän lomareissukin, joten myös pieni matkanteko onnistuu.

Toinen värivaihtoehto on musta/oranssi

KTM 1290 Super Duke R hintalappu on kuitenkin n 25ke joten valjastamalla sille enemmän käyttöä kilometrin hinta laskee. Harva muu pyörä sopii yhtä hyvin radalle, kaupunkiin, työmatkoihin kuin pieniin reissuihin. Ja jos historiassa on ollut tehokkaita kyykkypyöriä, tieto loputtomasta voimareservistä lämmittää aina mieltä.

KTM 1290 Super Duke R Mika Kallion kyydissä

Ja meille järjestyi myös kokeilla millaiset tilat on 183 senttiselle matkustajalle, kun mainitsin että matka-ajokin onnistuu. Kuskiksi saatiin https://www.mikakallio.com/ joten jää sitten selittelyille sijaa.

KTM Family Day

Olihan niin hieno kokemus ettei kovempaa, kiitos Mika. Jutun kyydityksestä voit lukea täältä.

Kenelle Super Duke sopii

Kuten yllä kirjoitettu tarjoaa KTM 1290 Super Duke R mahdollisuuksia monenlaiseen. Mutta kiteytän sen näin. Kuskille joka on tottunut tehokkaisiin pyöriin, mutta haluaa korkeamman käyttöasteen laitteen jolla voi käydä myös radalla.

KTM 1290 Super Duke R speksit

  • Moottori: 1301 kuutioinen V2
  • Teho 180hv/9500rpm
  • Vääntö 140Nm 8000rpm
  • Takuu 2v
  • Hinta n 25ke

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *