Motoristi-henkilökuvassa Camilla Rauhala

Motomaailma.comin henkilökuvassa seuraavana haastattelussa Camilla Rauhala; muusikko, tatuoija, MM-titteliä kantava urheilija ja luonnollisesti myös motoristi.

Mitäs kuuluu Camillan kesään?
No kesähän on ollut upea. Lämmintä on piisannut ja on saanut nauttia vapaista. Päätin, kun korona-uutisointi alkoi ja kevään rajoitukset tuli voimaan, että tämä tilanne on hyvä kääntää itselle pieneksi mietintäajaksi, mihin seuraavaksi tähtäilee.

Testimainos

Sain keväällä julkaistua yhden superhauskan soolo-musaprojektin, jonka teko ja videon tuottaminen oli superkivaa ihan parhaiden tyyppijen kanssa. Jotain soolojuttuja on tulevaisuudessa vielä tulossa. Kilpaileminen urheilussa on aina mielessä. Onneksi kisoja on ja toivotaan myös, että tämä korona rauhoittuu ja näin ollen kaikki tapahtumat ja kisat pyörii. Mutta nyt voi antaa itselle aikaa valmistautua rauhassa mitä ikinä tässä sitten tulen päättämään tavoitteiden suhteen.

Olet monenlaisessa mukana, jos vaikka aloitetaan musiikista. Kerro vähän lisää Night Nurse-projektista? 


No tämä meidän rockbändi on ollut aktiivinen jo vuosia. Kohta varmasti lähemmäs kymmenen! Muutama pitkäsoitto on ja EP. Vuosien varrella yhtye on nähnyt monta muutosta ja se on saanut mahdolliseksi minulle sen, että nyt tällä hetkellä saan kirjoittaa tulevia uusia biisejä ja säveltää kappaleita; niin kuin nyt viimeisimmän levyn The Antidoten biisit.

Yhdessä bändin kanssa ne on sitten saatu sovitettua nykyiseen muotoonsa. Bändissä vaikuttaa monenlaisen taustan omaavia muusikoita, joten soundi ja tyylimme on monimuotoinen ja omintakeinen. 

Missä halukkaat voivat tutustua musiikkiin?
Juu, löytyy Spotify, Deezer, iTunes… ja YouTubesa on tietysti videoita ja kappaleet löytyy. Uudet ja vanha tuotanto. Night Nurse, The Antidote on uusin levy.


Olet myöskin menestynyt urheilussa, niin voimailussa kuin fitness lavoilla. Miten helppo nämä lajit on yhdistää keskenään?

No kun keskityy yhteen kerrallaan. (ehkä kuitenkin haaveillen aina toisestakin). Aloittaessani kisaamisen, kisasin yhden kauden ensin voimailussa ja sitten kaksi fitneksessä ja nyt olen taas pari vuotta voimaillut. Minusta ne tukevat toisiaan. Molemmat ovat haastavia ja kuluttavia tavallaan, joten on ihan hyvä ottaa vauhtia motivaatioon ja kropalle erilaista ärsykettä välillä kun vaihtaa lajia.  

Millaisia tuloksia nousee, kaikkiahan aina kiinnostaa se penkki.
Kisoissa mun ennätys on ollut 93kg alle 60kg painoluokassa. 


Kolmen lajin yhteistulos, kahdessa paino- ja ikäluokassa olen kisannut. Maastaveto on 180kg ja jalkakyykky 180kg. Sellainen tilastokin löytyy, missä olen maailmassa seitsemänneksi vahvin. Suomen ennätykset löytyvät kahdessa sarjassa omassa ikäluokassani.Teet myös tatuointeja, sinulla on liike Tampereella. Miltä näyttää tatuointibisnes vuonna 2020?
Tatuointibisnes on kukoistanut Tampereella jo ainakin kymmenen vuotta. Asiakkaita riittää kyllä jokaiselle alan kovalle ammattilaiselle. 

Onko sinulla jotain suosikkityyliä mitä mieluiten teet?
Ei ole koskaan ollut. Opettelemistahan se minusta on, työstä toiseen ja kehittymistä. Olen ehkä sellainen tatuointialan sekatyöläinen ollut aina. Onko asiakaskunta muuttunut vuosien varrella? Itse kun reilu 25 vuotta sitten otin ensimmäisen kuvan, olivat ne vielä enemmän paheksuttuja. Nykyään enemmän tai vähemmän kaikilla on.
No kyllä tämä on vuosi vuodelta ollut rohkeampaa ja asiakaskunta laajempaa. 

Onko tälle kesälle vielä aikoja jos joku innostuu.
Otan iisisti ja teen tatuointeja nykyään melko valikoiden, kun muut työt vievät aikaa myös. Mutta ideaa saa laittaa tulemaan niin tuumataan.

Sitten moottoripyöräily; millainen historia sinulla on pyörän selässä? Oletko aloittanut jo mopoikäisenä vai onko kipinä syttynyt myöhemmin?
Mä sain ensimmäisen kaksipyöräisen 12-vuotiaana. Suzuki PV, ja sitten kevarikortin saaneena se oli rässinkiä viimosen päälle! 18-vuotiaana muistaakseni oon ekaa kertaa HD:een kahvissa roikkunut.

Millaisia pyöriä sinulla on ollut?
Harrikoita

Millaista pyörää ajat nyt? 
Night Rodilla oon tänä kesänä päässyt kurvaamaan ja on mulla ajossa ollut pitkään loputon projektini, nyt tuo myynnissä oleva 1200cc Sporsteri vielä.


Miksi juuri tämä valikoitui pyöräksi?
Nyt kun on vuosia ajanut chopperilla, on alkanut vuosi vuodelta kaipaamaan toisenlaista; ajo-ominaisuuksiltaan, ja myös tyyliltään, päinvastaista ja tehokkaampaa.

Cruisailetko kaupungilla, vai meneekö myös pidemmät matkat pyörän selässä?
Kyllä mun ajo on ihan arjen siirtymisiä nykyään ja lyhyehköjä hupiretkiä. 

Millainen voisi olla seuraava pyöräsi?
VRod, Buell… muttei ihan orkkis, jos sais olla monia niin toivelista jatkuu.

Pakko kysyä vielä loppuun, kun olet näin monessa mukana, miten saat ajan riittämään kaikkeen tekemiseen?
Eihän mulla tule edes kiire. Liikunta on elämäntapa, sitä on päivittäin jos ei lepopäiviä lasketa. Musahommat menee tasaisesti bändin kanssa kerta viikkoon jos uusia biiseja työstetään. Soolo-projekti taas on ihan fiiliksen mukaan eikä aiheuta minkäänmoisia paineita.

Terveisesi lukijoille?
Pusi pusi ja n…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *