Sorateiden sankareille featuring Bikeworld

Sorateiden sankareille feat Bikeworld

Testimainos

Bikeworld ja Soraopet järjestivät kaikille avoimen ajopäivän Turun ympäristössä. Toimituksen oma kalusto ei ole valitettavasti metsäkelpoista, mutta lainaksi saatiin Turussa koeajopyöränä oleva uusi Africa Twin, kiitos lainasta! Pyörästä myös tulossa erikseen juttua myöhemmin, soraominaisuuksia kun päästiin kunnolla testaamaan. Mutta sanotaan tiiserinä, että off-road asetuksella pyörä oli nautinto vielä luisussa pitkin Varsinais-Suomen mutkapätkiä.

Sisäinen pikkupoika odotteli kuluneen viikon koska ainahan kaikki pärisevä tuo kivan irtioton arkeen. Enskalla ajaminen metsässä ei ole aivan vieras laji joten olin jo valmistautunut siihen että kärpänen puraisee uudestaan. Lajihan on loistavaa vaihtelua koska koko maailma aukeaa erilailla kun siirrytään vähän kestopinnoitteen ulkopuolelle.

Mika Allen kertoo päivän pelisuunnitelman

Väkeä oli kuin sitä kuuluisaa pipoa, monenlaista kalustoa ja kun laji yhdistää harrastajia niin varsin kiva tapa tutustua uusiin ihmisiin. Aina kun ajokamat vedetään niskaan mahdolliset tittelit unohtuvat ja paikalla onkin vain lauma hyväntuulisia motoristeja.

Kun ajokamat vedetään niskaan, unohtuvat asemat ja tittelit.

Pyöriä taisi olla 27 joten letka oli pitkä ja on hyvä olla selvät säännöt miten toimia ettei kukaan eksy.

Melkoisen näyttävä letka kierteli sorateitä.

Ja mikä olisi retki ilman eväitä. Yläneellä sämpylät ja matka jatkui.

Vahva suositus seikkailupyörän kanssa kestopäällysteen ulkopuolelle poikkeamiselle. Löytyy uusia maisemia ja kun pitää vauhtia niin tuli jopa ihan lämmin.

Kiitos hienosta reissusta www.bikeworld.fi / Petrille. Jos laji polttelee niin Petri lupaa myydä siihen välineet!

Soraopet taas tarjoavat säännöllisesti koulutusta soralla ajamiseen, katso tulevat tapahtumat suoraan heidän sivuiltaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *