Esittelyssä KTM 890 Adventure R Rally & KTM 890 Adventure R

Esittelyssä KTM 890 Adventure R Rally & KTM 890 Adventure R

KTM 890 Adventure R Rally & KTM 890 Adventure R

Kaksi täysin uutta KTM ADVENTURE -mallia saavat kuljettajansa kokemaan enemmän. #AdventureHarder – hieman enemmän, hieman paremmin ja hieman kovempaa. 2021 KTM 890 ADVENTURE R RALLY ja KTM 890 ADVENTURE R ovat saaneet KTM:n kilpailukokemukseen perustuen liudan teknisiä ominaisuuksia ja näin vahvistavat brändin roolia seikkailumoottoripyöräsegmentissä.

Testimainos
KTM 890 ADVENTURE R RALLY

Kaksi vuotta sitten KTM yhdisti kokemuksensa kilparadoilta ensiluokkaiseen teknologiaan ja suorituskykyyn tuoden seikkailupyörämarkkinoille jännittäviä uutuuksia: KTM 790 ADVENTURE -malliston. Nyt KTM kiristää tahtia ja lanseeraa KTM 890 ADVENTURE R RALLY ja KTM 890 ADVENTURE R -mallit uusilla moottoreilla, joissa on enemmän voimaa ja vääntöä.

KTM 890 ADVENTURE R RALLY muodostuu yhdeksi halutuimmista seikkailupyöristä, sillä pyörän kehitykseen on antanut panoksensa Red Bull KTM Factory Racing Rally -tiimi. Luodut komponentit ja asetukset on testattu ympäri maailmaa, analysoitu ja sovitettu suoraan uuteen KTM 890 ADVENTURE R RALLY -malliin.

KTM 890 ADVENTURE R RALLY

Huippuluokan WP Pro Components -alusta takaa täysin säädettävän ja haastavimmilla reiteillä toimivan jousituksen samalla kun uusi 4-tahtinen, EURO 5-normit täyttävä, DOCH-rivimoottori tuottaa tarvittavan voiman viimeisteltynä ultrakevyellä Akrapovič -äänenvaimentimella. KTM 890 ADVENTURE R RALLY on malliston erikoisuus juuri sille seikkailumotoristille, joka haluaa vielä hieman enemmän. Uutuusmalli on viimeistelty niin varusteiltaan kuin kilpapyörämäisiltä ominaisuuksiltaankin; alustan säädöt, Rally -jalkatapit (kevyemmät ja leveämmät offroad-jalkatapit), suora penkki, kirkas visiiri ja tuulenohjaimet, kisahenkiset grafiikat, Quickshifter+ ja Rally-ajoasetus vakiona.

KTM 890 ADVENTURE R RALLY

KTM 890 ADVENTURE R RALLY
// Valmistetaan vain 700 yksikköä, joista 200 kappaletta Yhdysvaltoihin
// Päivitetty moottori & elektroniikkapaketti
// WP XLPOR Pro Components -iskunvaimennus
// Akrapovič -äänenvaimennin (35% vakioputkea kevyempi)
// Suora kilpapyöräpenkki, istuinkorkeus 910mm
// Rally -ajoasetus ja Quickshifter+
// Kapeammat, anodisoidut vanteet
// Kirkas visiiri ja tuulenohjaimet
// Kisahenkiset grafiikat ja väritys
// Hiilikuituinen polttoainesäiliön suoja & Rally -jalkatapit 

KTM 890 ADVENTURE R vie paljon pidettyä ja kehuttua ajokokemusta, jonka KTM 790 ADVENTURE -mallisto tarjoaa, vielä pidemmälle. Uuden pyörämallin moottori tuottaa 105 hv ja 100 Nm, mikä on 10 hv ja 12 Nm enemmän kuin Adventure -malliston pykälää pienemmällä pyörällä. Kampiakselilla on 20% enemmän pyöriviä massoja, joka yhdessä tekniikan kokonaisvaikutuksen kanssa tekee pyörästä vakaan ja tasaisen ajettavan. Tämä näkyy erityisesti matalilla kierroksilla ajettaessa sekä vakauttaa kaarreajoa. Täysin säädettävä WP XPLOR -iskunvaimennus, uudistettu ABS -järjestelmä ja älykkään luistoneston päivitetty algoritmi ovat vain kolme ominaisuutta, jotka nostavat KTM 890 ADVENTURE R:n yrityksen uudeksi ’all-rounderiksi’.

KTM 890 ADVENTURE R RALLY

KTM 890 ADVENTURE R
// Uusi 889cc moottori
// Moottorissa 20% enemmän pyöriviä massoja (EURO 5)
// Enemmän voimaa: 105 hv @ 8,000 rpm
// Enemmän vääntöä: 100 Nm @ 6,500 rpm
// Uusittu kyktin
// Päivitetyt ABS- ja luistonestojärjestelmät
// Päivitetty vaihdelaatikko
// Uusi valitsin ohjaustankoon vakionopeudensäätimelle
// Päivitetty runkorakenne alumiinisella emäputkella ja kevyemmällä takarungolla
// Päivitetyt etu- ja takajarrut
// Uudet iskunvaimentimien asetukset

Joachim Sauer, KTM Product Manager Travel lupaa seuraavaa.

 Olemme onnekkaita kahdestakin syystä julkistaessamme uudet KTM 890 ADVENTURE R RALLY ja R -mallit. Ensinnäkin olemme olleet etuoikeutettuja, kun olemme voineet luottaa Rally -kisatiimin korkeisiin standardeihin ja erinomaiseen yhteistyöhön. On mahtavaa päästä tutustumaan heidän tekemäänsä työhön ja komponentteihin sekä hyödyntää tämä tietotaito suoraan tuotantopyöriimme.

Toiseksi olemme innostuneita siitä, että pääsemme esittelemään täysin uuden ajokokemuksen. Entisestään kasvanut suorituskyky ja pyörivät massat luovat aivan erilaisen ajotuntuman etenkin matalilla kierroksilla, jolloin pyörä on uskomattoman vakaa ajettava. Voinkin melko varmasti sanoa, että KTM ADVENTURE -kuljettajat huomaavat eron heti satulaan hypätessään.

Rajoitettu erä valmistettavaa KTM 890 ADVENTURE R RALLY -mallia on saatavilla ennakkotilattavana osoitteessa www.ktm.com

KTM 890 ADVENTURE R saapuu KTM -jälleenmyyjille marraskuusta alkaen. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.ktm.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *