KTM JULKAISEE 2021 KTM 350 EXC-F WESS -ERIKOISMALLIN

KTM 350 EXC-F WESS

KTM 350 EXC-F WESS

skomattoman monipuolinen ja suosittu KTM 350 EXC-F saa rinnalleen version, joka kunnioittaa WESS -kilpailujen monipuolisia haasteita. Red Bull KTM Factory Racing -kuljettaja Manuel Lettenbichler on hallitseva WESS -sarjan maailmanmestari ja kertoo uudesta 2021 KTM 350 EXC-F WESS -mallista.

Testimainos

KTM 350 EXC-F on monipuolinen valinta maastoajoon kaikenikäisille ja -tasoisille kuljettajille, sillä se yhdistää pienempisylinterisen pyörän ketteryyden suuremman mallin tehoon ja vääntöön. Sen alle 28 kg painava 350cc DOHC-moottori toimii polttoaineen suorasuihkutuksella, joka yhdessä kromi-molybdeenirungon tarjoaa täydellisen tasapainon tehon ja käsiteltävyyden välillä.

KTM 350 EXC-F WESS

Uusi KTM 350 EXC-F WESS hyödyntää KTM:n nelitahtisen kilpaenduron keskeisiä elementtejä ja parantaa sarjatuotantomallin varustelua lisäämällä Factory -vanteet oranssiksi anodisoiduilla navoilla, jäähdyttimen flektin ja suojukset, CNC-koneistetun oranssin T-kappaleen, muovisen pohjapanssarin sekä pitävän Factory -penkin.

KTM 350 EXC-F WESS -mallin merkittävin muutos on ensimmäistä kertaa KTM:n enduromallissa käytettävä WP XACT 48 mm ilmakeula. Suorituskykyiseen maastoajoon kehitetty WP XACT -ilmakeula mahdollistaa helpon ja nopean esijännityksen säädön vasemmanpuoleisen putken ilmanpaineen säädöllä, sekä vaimennuksien säädöillä, jotka löytyvät oikealta. Näin iskunvaimentimien asetukset voidaan optimoida vaihteleville maastokokeille tai pitkän ajopäivän myötä muuttuviin olosuhteisiin. WP XACT -etuiskunvaimennin on myös erittäin kevyt verrattuna vaihtoehtoisiin järjestelmiin.

KTM 350 EXC-F WESS

Täysiveristä kilpapyörää etsiville suunniteltu KTM 350 EXC-F WESS tarjoaa myös muita lisäominaisuuksia, kuten kelluvan ja suojuksella varustetun etujarrulevyn, kiinteän takajarrulevyn, Supersprox-takarattaan, oranssin öljykorkin, harmaat ODI:n tupit sekä karttavalintakytkimen. Uudet WESS-grafiikat ja oranssi runko saavat pyörän erottumaan; se näyttää lähes tehdaskilpurilta niin syvimmässä ojissa kuin isoimpienkin kivien päällä.

KTM 350 EXC-F WESS

Joachim Sauer, KTM Senior Product Manager Offroad, totetaan pyörästä.

Jokainen erikoismallimme on poikkeuksellinen ja KTM 350 EXC-F WESS -mallin tavoitteena on tarjota innokkaille endurofaneille teknisiä päivityksiä, joiden avulla he voivat menestyä kilparadoilla sekä viimeistellä ajokokemuksensa. Ensimmäistä kertaa KTM EXC -mallissa nähtävä WP XACT -ilmakeulateknologia osaltaan korostaa niitä taitoja, joita näemme WESS -sarjan kilpailuissa ja se vie erikoismallin arvostusta entistä pidemmälle. WESS-sarjan faneille ja ainutlaatuista suorituskykyä ja ulkonäköä kaipaaville endurokuljettajille suunniteltu malli on jälleen sellainen, josta me KTM:llä olemme erittäin ylpeitä.

Uusi KTM 350 EXC-F WESS on saatavilla valtuutetuilta KTM-jälleenmyyjiltä lokakuusta 2020 alkaen. Pyörän suositusvähittäismyyntihinta on 12 420 €.

Lisätietoja erikoismallista saa paikalliselta KTM-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.ktm.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *