Esittelyssä 2021 KTM 125 DUKE & KTM 390 DUKE

KTM 390 DUKE

2021 KTM 125 DUKE & KTM 390 DUKE: KOE SUORITUSKYKY JA MONIPUOLISUUS

Mallivuoden 2021 KTM 125 DUKE ja KTM 390 DUKE pysyvät uskollisina KTM NAKED -malliston räväkälle luonteelle ja tyylille

Testimainos

Uutuudet eivät häviä isommilleen asenteessa, suorituskyvyssä tai monipuolisuudessa – ne täyttävät pienimmänkin kokeilunhalun ja suuremman adrenaliininkaipuun.

KTM 125 DUKE

Olipa edessäsi tyhjä ja leveä tie tai vilkkaasti liikennöity kaupunkiympäristö, olitpa vain siirtymässä kohteesta toiseen tai etsimässä seuraavaa kokemustasi vastaa uusi 2021 KTM DUKE -mallisto tarpeeseesi.Uusi KTM 125 DUKE voi vaikuttaa pieneltä, mutta se on huolellisesti suunniteltu pakkaus täynnä kokoluokkansa vakuuttavinta luonnetta.

KTM 125 DUKE antaa nuorempien ja tuoreempien kuljettajien kokea motoristeja yhdistävän identiteetin ja tarjoaa päälle vielä lisää: KTM:n READY TO RACE -mentaliteetin jännityksentäyteisessä, liikkuvassa elämäntyylissä.

Kevyt ja kompakti

Kevyt ja kompakti moottori on EURO 5 -vaatimukset täyttävä ja tuottaa kehittyneen ruiskutuselektroniikan ansiosta A1-ajokorttiluokan mukaiset 15 hv (11 kW). Sen polttoaineenkulutus on taloudellista (toimintamatka on jopa 300 km) ja käsiteltävyys tarkkaa. KTM 125 DUKE tarjoaa lennokasta ajettavuutta, joka on seurausta ketterästä rungosta ja matalasta painopisteestä. Esijännityksen säädöllä varustettu iskunvaimennus on WP:n valmistama, jarrut BYBRE:n 300 mm:n etujarrulevyllyä ja 230 mm takajarrulevyllä sekä kaksikanavaisella ABS-järjestelmällä. Lisäksi 17” tuumaiset alumiinivanteet ja monet entisestään kehittyneet KTM PowerParts -osat todella sopivat KTM DUKE:n henkeen.

Vuoden 2021 mallissa yhdistyy kaksi erilaista värimaailmaa: Näyttävän oranssi putkirunko ja sporttisesti muotoiltu pakoputki erottuvat edukseen klassisen harmaan rinnalla. Minimalistinen mutta toimiva kokonaisuus vetoaa katsojaan hetkessä eikä KTM 125 DUKE ensisilmäyksellä erotu isommista sisaruksistaan.

Kokeneemmat kuljettajat tai tiukempia kaarteita kaipaavat löytävät etsimänsä uudesta KTM 390 DUKE:sta. Se liukuu sulavasti kaupungissa ja on hauska ajettava myös maanteillä. Tämä A2-ajokorttiluokan pyörä on unelmien ajokki, joka tuo hymyn huulille vaikka päivittäisessä työajossa. KTM 390 DUKE tarjoaa kadehdittavan teho-painosuhteen ja EURO 5 -vaatimukset täyttävämoottori tuottaa 44 hv (32 kW) alle 150 kg:n kuivapainolla. Ride-by-wire -sähkökaasu, 46 mm läppärunko ja luistokytkin säätelevät voimantuottoa ja 13,4 litran polttoainesäiliö pitää huolen, että hauskanpito ei lopu kesken pidemmälläkään matkalla.

Vuoden 2021 malleihin lisävarusteena saatava Quickshifter+ on ehdoton valinta. ABS -jarrujärjestelmä toimii BYBRE:n jarrupaketin kautta ja leveältä TFT-näytöltä kuljettaja näkee selvästi tarvittavat tiedot. Suorituskyky on varmaa ja ajo vakaata WP:n säädettävän iskunvaimennuksen ansiosta.

Vuodelle 2021 päivittyneet värivaihtoehdot ovat puhuttelevat ja polttoainesäiliössä, rungossa ja etumaskissa käytetyt sävyt, LED-ajovalo sekä integroitu matkustajan istuin muodostavat näyttävän kokonaisuuden. KTM 390 DUKE on leikkisä ja upea ilmestys tien päällä.

Vuonna 2021 ei ole rajoja, joten kuvittele tie mielessäsi. Joko olet perillä?

Adriaan Sinke, KTM:n tuotepäällikkö: ”Olemme todella ylpeitä KTM DUKE -mallistostamme, koska me tiedämme, millaisen suorituskyvyn ja ajonautinnon moottoripyörämme tarjoavat. Mallistosta löytyy jokaiselle sopiva pyörä mieltymyksestä tai käyttötarkoituksesta riippumatta. Me uskomme, että KTM 125 DUKE on luokassaan ehdoton referenssimalli, jota jännittävämpää kaksipyöräistä nuoret kuljettajat eivät löydä. KTM 390 DUKE:a voisi puolestaan kuvailla askeleeksi ylöspäin, ja se suoriutuu kaarteista upeasti. Sen tekniset ominaisuudet puhuvat puolestaan. KTM DUKE -pyörien ilmeen ja tyylin päivittäminen oli meille tärkeä hanke, ja uskomme onnistuneemme vuoden 2021 malliston kanssa hienosti.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *