KTM FACTORY REPLICA STACYC – SÄHKÖPOTKUPYÖRä

KTM FACTORY REPLICA STACYC

Moottoripyöräily tarvii uusia harrastajia. Niinkuin kaikissa lajeissa kynnys kokeilla ja aloittaa pitää olla matala. KTM FACTORY REPLICA STACYC- sähköpotkupyörä tarjoaa tähän loistavan mahdollisuuden.

Testimainos
STACYC KTM Factory Replica

Perheen pienimmille suunniteltu, sähkömoottorilla varustettu uutuus tuo käytännöllisen ja monikäyttöisen tavan tutustua moottoroituihin kulkuvälineisiin. KTM FACTORY REPLICA STACYC -sähköpotkupyörä tarjoaa jännittävän ensikokemuksen kaksipyöräisistä. Samalla opitaan miltä maailma näyttää kahdella pyörällä ohjaustangon takaa, jolloin kuljettajansa mukana kasvava KTM SX-E 5 -minisähköpyörä on luonnollinen askel kohti moottoriurheilua.

3 vuotiaana motoristiksi

KTM FACTORY REPLICA STACYC 12eDRIVE on 16eDRIVE -mallia hieman pienempi ja siksi ihanteellinen ensimmäinen pyörä 3-5-vuotiaille aloittelijoille. Ajoneuvossa on 12 tuuman ilmatäytteiset renkaat ja 33 cm korkea istuin, jotta kuljettajat voivat opetella työntämään ja liukumaan itsevarmasti ennen siirtymistä 3-vaihteiseen sähkötoimiseen tilaan. Alle 8 kg painavassa pyörässä on alumiinirunko ja BMX-tyylinen haarukka.

KTM FACTORY REPLICA STACYC 16eDRIVE on selkeä valinta hieman pidemmille noin 4-8-vuotiaille kuljettajanaluille, joilla on enemmän kokemusta ja joiden jalka ylettää maahan 43 cm istuinkorkeudesta. Pyörän moottori on hieman tehokkaampi kuin pienemmässä versiossa ja sinä on suuremmat 16 tuuman renkaat.

30-60 minuuttia ajoaikaa yhdellä latauksella

Kumpikin malli latautuu nopeasti ja ajoaika on 30-60 minuuttia kerrallaan. KTM FACTORY REPLICA STACYC -sähköpotkupyörä mahdollistaa hauskan ja erilaisen tavan liikkua ulkona ja kehittää silmän ja käden koordinaatiota. Samalla lapset tutustuvat siihen voimaan ja vapauteen, mitä kaasukahvan kääntäminen tarjoaa. 

KTM FACTORY REPLICA STACYC 12eDRIVE ja KTM FACTORY REPLICA STACYC 16eDRIVE ovat kevyitä, turvallisen tukevia ja helposti mukana kulkevia aloittelevien harrastajien työkaluja, jotka valmistavat käyttäjäänsä KTM SX-E 5:n mukanaan tuomiin seuraaviin mahdollisuuksiin.

Tarjolla on loistava harraste yhdessä lasten kanssa, joka voi poikia elinikäisen harrastuksen, tai enemmänkin elämäntavan

KTM FACTORY REPLICA STACYC 

  • Tukeva ja kevyt alumiinirunko > helppo tapa aloittaa tutustuminen kaksipyöräisiin ja niiden käsittelyyn
  • Kolme eri tehotilaa > turvallinen ensikokemus moottoroituun ajamiseen
  • Turvallinen, lämpösuojattu 20 V:n akku > 30-60 minuutin ajoaika ja 45-60 minuutin latausaika
  • 33 ja 43 cm korkeat istuimet > sopii 3-8 vuotiaille
  • Teräksinen, BMX-tyylinen etuhaarukka
  • BMX-tyylinen ketju ja vapaaratas
  • Portaittain säädettävä kaasu sekä ajotilan ja akun varauksen näyttö
  • Tunnistettava Race Replica -tyyli, jalkatuet ja huolellisesti suunniteltu ergonomia

Olemme hyvin ylpeitä koko KTM Offroad -malliston monipuolisuudesta ja nyt KTM FACTORY REPLICA STACYC -pyörien ansiosta meillä on tarjota ihanteellinen ensikosketus kaksipyöräisiin. Se on hieno ja helposti lähestyttävä tuote, joka henkii KTM:n READY TO RACE -mentaliteettia. Nämä kaksi mallia ovat myös hyviä esimerkkejä siitä, kuinka voimme käyttää sähkötoimisuutta tehokkaasti. Kuljettajien tuleva sukupolvi voi aloittaa harrastuksen KTM FACTORY REPLICA STACYC -sähköpotkupyörien avulla.

Joachim Sauer – KTM Product Manager Offroad:

KTM FACTORY REPLICA STACYC

KTM FACTORY REPLICA STACYC 12eDRIVE- ja 16eDRIVE -sähköpotkupyörät ovat saatavilla valtuutetuilta KTM-jälleenmyyjiltä helmikuusta 2021 alkaen.

Lisätietoja www.ktm.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *