Sondors Metacycle sähkömoottoripyörä

Sondors Metacycle

Sondors Metacycle sähkömoottoripyörä

Sondors Metacycle sähmömoottoripyörä on rapakon takaa tuleva edullinen sähkömoottoripyörä.

Testimainos

Sähkömoottoripyörät tulevat lujaa, ja markkinoille alkaa tipahdella jatkuvasti uusia mielenkiintoisia tulokkaita. Sondors ei ole uusi toimija, vaan valmistajalla on kokemusta muidenkin sähköisten kulkupelien valmistamisesta. Kaikissa mukana uudenlainen tapa toimia. Lue lisää sondorsx.com

Sondors Metacycle asettuu mielenkiintoiseen kategoriaan, se on tehokkaampi kuin skootteri, paljon halvempi kuin iso moottoripyörä ja kaiken lisäksi, todella hyvän näköinen laite.

Sondors Metacycle

Hintalappu, 5000 dollaria on varsin kohtuullinen, kun muistetaan puuttuvat polttomoottorin huoltokulut, on hinta varsin kilpailukykyinen.

Valmistaja lupaa 130 km kantaman

Sondors Metacycle pitää sisällään neljän kilowatin ajoakun, jolla valmistaja lupaa 130 kilometriä etenemistä. Mainittavaa on akku, jonka saa kannettua vaikka sisään ladattavaksi. Merkittävä ominaisuus kun esimerkiksi itselläni on talli, muttei siellä pistoketta. Pieni ominaisuus, mutta lisää valtavasti käytettävyyttä.

Sondors Metacycle

Sondorsin moottori on suoraan takanavassa joka tuo oman helppoutensa voimansiirron liikkuvien osien puuttuessa. Myöskin koska akun voi ladata sisällä, on sen vaihtaminen helppoa, ja tosimotoristi voi hankkia kotiin vara-akun.

Kenelle Sondors Metacycle on tarkoitettu

Otetaan esimerkki. Itse asun Turun keskustassa, perheessä ei ole lainkaan autoa. Ainoastaan useampi moottoripyörä, millä liikutaan. Myös vaimo liikkuu 2-pyöräisellä. Varsinaisena pyöränä on 1290 Super Duke, jota ei kuitenkaan aina viitsi jättää kaupungille asioilla käydessä, eikä myöskään aina töissä käymiseen. Lisäksi se on vaimolla auttamatta iso.

Sondors Metacycle
Tyylikkäitä yksityiskohtia

Niinpä talouteen ostettiin viime vuonna Honda Monkey 125, ostos osoittautui aina pian loistavaksi. Käyttöaste oli korkea, kun sen kanssa kulkeminen ja lähteminen on helppoa. Tässä juttu Hondasta.

Tämän segmenttiin Sondors Metacycle on loistava laite, kevyt, edullinen, ja kotoa sen kanssa ei lähdetä merten taakse joten kantama riittää mainiosti.

Miten Sondors Metacycle toimitus Eurooppaan

Entä koska tälläisen saa tilattua Suomeen. Sondorsilla on oma sivu mistä ostaminen Eurooppaan onnistuu. Ennakkovarausta tehdessä, sivusto kertoo että toimitus on Q4 2021 tai Q1 2022.

Sondors Metacycle
Rungosta löytyy paikka matkapuhelimelle

Varausmaksu on 100 dollaria, ja sen maksettua varaaja saa lisätietoja + tarkennusta aikataulusta.

Hinta laitteelle on 5000 dollaria, joten euroissa hinta on varsin kilpailukykyinen. Päälle tulee toki verot + rahti.

Odotamme innolla että ensimmäiset saapuvat Suomeen, ja pääsemme koeajamaan uuden tulokkaan.

Sondors Metacycle speksit

  • Kantama: Jopa 130km yhdellä latauksella
  • Teho: 8kW (11hv), 14,5kW (20hv) hetkellinen
  • Vääntö: 108Nm, hetkellinen jopa tuplat
  • Akku: 4kWh
  • Paino: Alle 100 kg
  • Huippunopeus: n 130km/h
  • Hinta: n. 4100€ + vero

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *