Moottoripyörien koeajopäivät 2021

KTM Family Day

Moottoripyörien koeajopäivät 2021

Moottoripyörien suuret koeajopäivät järjestetään jälleen 25. – 28.5.2021 Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Mukana on mittava lajitelma eri moottoripyörämerkkejä, joten nyt päästään koeajamaan kovimpia uutuuksia vaikka messut puuttuivatkin tältä vuodelta.

Testimainos

Merkeistä mukana ovat ainakin BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, KTM, Triumph ja Yamaha. Lista elää kuitenkin vielä, mielenkiinnolla joka toivimme, nähtäisiinkö Verge jossain kesän koeajossa mukana. Koeajossa mukana olevat moottoripyörät julkaistaan 10.5. ja ne vaihtelevat hiukan paikkakunnittain.

Paljon kovia uutuuksia

Monelta merkintä on tulossa taas uutuuksia, joten mielenkiintoisia ajettavia on varmasti luvassa. Esimerkiksi Harley Davidson ottaa askeleen kokonaan uudelle maaperälle kun Pan America tulee myyntiin. Ja varmasti sähkölaitteista Livewire lienee ajettevissa. Tässä raportti viime kesältä, klik klik! Husqvarna on taas pieneen luokkaan tuonut monta mielenkiintoista uutuutta joissa hinta on hyvinkin houkutteleva.

Samoin omalle koeajolistalle menee Ducatin ja KTM:n uutuudet. Ja kun listaa katsoo läpi, niin kaikkihan ne ovat kiinnostavia.

Koeajopäivissä kokeilet vaivattomasti erilaisia moottoripyörämerkkejä ja -malleja! Mukana ovat kaikkien suurimpien merkkien uutuudet. Koeajot järjestetään kaupunkikohtaisten messukeskusten pysäköintialueilta lähiliikenteeseen.

Listaa jo julkaistuista pyöristä löydät täältä: https://moottoripyorienkoeajopaiva.messukeskus.com/pyorat/

Ohjeet:

  • Koeajot varataan rekisteröitymällä ennakkoon netissä. Saan rekisteröinnin yhteydessä ajajanumeron, jonka tarvitset ajamiseen.
  • Rekisteröinti avataan viikolla 19.
  • Tarvitset koeajoa varten omat ajovarusteet. Tapahtumassa ei ole tarjolla lainavarusteita.
  • Koeajovuorot varataan paikan päällä tapahtumassa maahantuojien teltoista.
  • Koeajettavia pyöriä on niin paljon, että vuoroja riittää takuulla kaikille.

Toivottavasti keli hellii ja tulee hieno päivä, jokaisella paikkakunnalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *