Premier park- moottoripyöräkahvilan avajaiset

Premier park- moottoripyöräkahvilan avajaiset

Premier park- moottoripyöräkahvilan avajaiset

Premier Park avaa moottoripyöräkahvilan 22.5 klo 10:00. Premier Park on täyden palvelun tapahtuma- ja ajovalmennuskeskus Sipoon ja Porvoon rajalla. Premier Parkissa järjestetään mm. autoilun ja liikenneturvallisuuden koulutuksia, moottoripyöräilyyn liittyviä koulutuksia, yritysten omia asiakastilaisuuksia ja auto- ja moottoripyörämaahantuojien tapahtumia.

Testimainos
premier park

Premier Park on täyden palvelun tapahtuma- ja ajovalmennuskeskus Sipoon ja Porvoon rajalla.

Luonnollisesti Premier Parkissa on hyvät puitteet järjestää niin kokoukset, ajovalmennukset tai vaikkapa saunaillat. Puuhapäivän jälkeen voi vaikka jäädä saunomaan, nauttimaan catering-herkuista ja viihtyä upeassa takkahuoneessamme.  Rauhallinen, luonnon keskellä oleva keskuksemme tarjoaa puitteet tuottavaan päivään.

premier park

Moottoripyörä kahvila jatkossa lauantaisin ja sunnuntaisin

Portit aukeavat 22.5 klo 10:00. Kahvilassa tarjolla pikkusuolaista, makeaa ja toki kahvit. Oivallinen välietappi prätkälenkin varrelle. Jatkossa Premier Park on avoinna moottoripyöräilijöille lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 10-18.

Premier Parkkiin isomman ryhmän kanssa

Jos innostuit vaikkapa moottoripyörä ajokoulutuksesta mielenkiintoisella radalla, niin tarjousta voit pyytää ari.porsti@premierpark.fi Samoin kabinetit, ruokailut ja muut hoituvat samasta osoitteesta!

premier park

Premier Parkin osoite on, Öljytie 1007, Porvoo (Kulloonkylä)

Lisätietoja: www.premierpark.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *