Forssan Pick-Nick Harrasteauto on ekoteko

Forssan Pick-Nick

Forssan Pick-Nick

Järjestyksessään 38. Forssan Pick-Nick järjestettiin aurinkoisessa kelissä, Forssan raviralla. Kysessä taitaa olla Pohjoismaisen isoin yksipäiväinen harrasteajoneuvotapahtuma.

Testimainos

Selvästi parin vuoden tauko teki sen, että ihmiset kaipasivat tapahtumaa ja lähtivät sankoin joukoin liikkeelle. Ja mikä olisi sen enempää ekoteko, kuin pitää avoneuvoista niin hyvää huolta että ne ovat käytössä vielä vuosikymmentenkin jälkeen.

Forssan Pick-Nick

Kalustoa oli todella paljon paikalla ja hienoa nähdä miten laidasta laitaan. Jenkkiautot näyttelivät pääosaa, mutta sulassa sovussa oli myös niin Japanilaisia- kuin Euroautojakin.

Forssan Pick-Nick
Harvemmin kadulla nähty

Forssan Pick-Nick on tapahtuma missä saa helposti kulumaan koko päivän. Ihmiset ovat tapahtuman nimen mukaisesti varustautuneet picnic-varustein. Tuolit ja pöydät joissa seurueet istuvat ajatuksia vaihtaen.

Hienoa nähdä että autoharrastus voi hyvin. Harrastajia oli paikalla myös kirjaimellisesti vauvasta vaariin, joka takaa jatkuvuuden. Ja jos projekti oli jollain kesken, rompetorilta saattoi löytää juuri sen puuttuvan palasen.

Kuvien valitseminen tälläiseen lyhyeen juttuun on äärimmäisen hankalaa. Kuvia tulee helposti todella paljon ja jokaisen pitäisi päästä esille. Mutta tässä nyt pieni pintaraapaisu siitä, millaista kalustoa oli paikalla.

Sää suosi myös jälleen kerran joten kelin puolestakin päivä oli kohdallaan.

Lisää kuvia Motomaailman Facebook sivuilla, klik klik!

Lisätietoja tapahtumasta: www.pick-nick.com, ensi vuonna nähdään taas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *